Vidar Koksvik har spesiallaget glass for Kirkelig Kulturverksted i forbindelse med utgivelsen av CD-en Spanske mirakler – en reise i vin og musikk (2001). Glassene selges kun gjennom Kirkelig Kulturverksted.

 

Glasskunstner Vidar Koksvik (f.1969) har, tross sin unge alder, gjort seg synlig i mange sammenhenger med sine særpregede glassgjenstander. Han betegnes som fremtidsrettet, original og visjonær. Koksvik behersker en rekke teknikker med stor virtuositet. I tidsskriftet Kunsthåndverk omtales noen av hans glassarbeider som ”befriende og upretensiøse, som har fått en dytt så de er blitt både skjeve og buklete”.

Glassene bærer preg av Vidar Koksviks særpregede uttrykk og formspråk. De er utfordrende og spennende for øyet, og morsomme og drikke av. Glasset har klassiske referanser, men ved hjelp av Koksviks humor og dytt, har de fått et moderne og egenartet uttrykk. Glassene lages med tre ulike farger på den dråpeformede stetten; blå, grønn og lilla. Alle glassene har en rød avslutning oppe som framhever den ujevne formen og understreker det enkelte glassets genuinitet.

– Glassene koster kr 429,- pr stk (inkl.mva) + frakt og emballasje kr 70.

– Frakt og emballasje er det samme for bestilling av flere glass.

 

For bestilling: Ring 22 99 34 50 

eller send en epost til kkv@kkv.no

Del kunst