Anne Kristin Hagesæther – 2 litografier Fredag og Lørdag 

Til CD-utgivelsen av Bachs Markus-pasjonen med Norsk Barokkorkester i 2003 laget billedkunstner Anne Kristin Hagesæther to litografier: «Fredag» og «Søndag».

Bildene er trykket i 8 farger i et opplag på 130 stk, nummerert og signert av kunstneren. Motivformat: 18x32cm. Papirformat: 30x43cm. Bildene selges uten ramme. Bildene koster kr 950,- pr stk. eks porto og eksp.gebyr

Anne Kristin Hagesæther (f. 1968) er illustratør og billedkunstner med utdannelse fra Norge og England. Hun har vunnet en rekke priser for sine illustrasjoner til bøker, reklame og design, samt deltatt på en rekke utstillinger.

Eli Hovdenak – 7 tresnitt

Eli Hovdenak har en sjelden evne til å finne underlige og humoristiske innfallsvinkler i sine bilder.Til CD-en ”En tanke unna” med Elin Furubotn, viser hun dette til fulle i sin tolkning av sangene med bildene: Himmel,Tanker, Du drømte om, På bånn, Den du elske, Du gjemmer deg og Sur.

Bildene er laget i et opplag på 150 av hvert motiv. Bildene selges uten ramme. Format på billedflaten er: 12,5 x 14 cm. Bildene koster kr 1000,- pr stk. Eks. porto og eksp.gebyr.

Marit Benthe Norheim – 2 litografier

Litografiene ble laget i sammenheng med Marit Benthe Norheims store skulpturprosjekt «Rullende engler». 16 store engler på hjul, laget i betong, hver og en med sitt særegne utrykk. Samtlige engler var med i åpningsforestillingen i Kulturkirken Jakob i Oslo i februar 2000. Av engleportrettene hun laget som litografi, har vi to motiver igjen: «Himmelvendt og Sky engel»

«Marit Benthe Norheims kunst karakteriseres av en poetisk nyfigurasjon og mytiske innfallsvinkler.» (Svein Thorud, direktør på Sørlandets Kunstmuseum).Marit Benthe Norheim er født i 1960 i Bø i Telemark. Utdannet ved Vestlandske Kunstakademi og Royal Academy of Art i London. Hun har deltatt på gruppeutstillinger, hatt flere separatutstillinger og mange utsmykningsoppdrag. Hennes arbeider er innkjøpt av blant annet Nasjonalgalleriet og Museet for samtidskunst. Marit Benthe Norheim har arbeidet med tegning og grafikk, men hovedtyngden i hennes kunstneriske produksjon har vært skulptur.

Litografiene er nummerert og signert av kunstneren i et opplag på 150 eks. Billedflaten er 28 x 32 cm. Bildene selges uten ramme.

Bildene koster kr 650,- pr stk. Eks porto og eksp.gebyr

Del kunst