Kirkelig Kulturverksted er sterkt til stede på Olavsfestdagene i Trondheim hvor vi medvirker ved flere arrangementer. Årets tema er ”Mammon”, og KKVs bidrag har flere berøringspunkter med dette begrepet.

Ida Maria ga en uforglemmelig konsert i Vår Frue Kirke i Trondheim på Olsok-kvelden den 29.juli. Tid og sted gikk i oppløsning. Publikum befant seg både i 1800-tallets Mississippi og Louisiana, mellom Middelhavets desperate flyktning-ruter og i en festival-beruset by i Trøndelag i 2016.

Et par timer seinere var det Salmekveld i Borggården. Flere artister fra KKV deltok med Erik Hillestad som programleder: Sondre Bratland, Live Maria Roggen, Solveig Slettahjell og Levi Henriksen. Bandleder Tord Gustavsen. Salmekveld NRK2

På «Vestfrontmøte» den 31.juli deltok Erik Hillestad, Kari Veiteberg, Hanne Nabintu Herland og Ola Grytten i en samtale ledet av Tomm Kristiansen. De drøftet Jesu betydning for kommunisme og kapitalisme. Vestfrontmøte NRK2

Live Maria Roggen holdt mandag 1.august release-konsert for sitt nye album ”Apokaluptein”. Konserten fant sted i Dokkhuset. Roggens verk er et gløtt inn i et fortiet mørke, en rystende ”uncovering” av tilstander vi oftest velger å lukke øynene for. Dokkhuset var fylt til siste sete, og prosjektet falt godt inn under Olavsfestdagenes tema dette året: ”Mammon”. Butikk-releasen for albumet er 15 august.

Del artikkel