Ingrid Olava, Moddi, Bjørn Eidsvåg, Linn Skåber, Ida Maria, Solveig Slettahjell, Henning Sommerro, Sigvart Dagsland, Karoline Krüger, Rebekka Bakken, Knut Anders Sørum, Geirr Lystrup og Ellen Sofie Hovland spiller inn hver sin sang hvor de fabler og drømmer om en kirke som definerer tro og kristendom vidt nok til at alle medlemmer hører hjemme i den, og for eksempel kan gifte seg der, selv om man er av samme kjønn.

Det handler om å forhindre at den sentrale makteliten driver kirken i mer konservativ retning etter overgangen fra statskirke til fri folkekirke.

Kampanjen er satt i gang for å få alle medlemmer av kirken til å stemme ved kirkevalget den 14.september, og fortrinnsvis legge Åpen folkekirkes lister oppi stemmeurnene, som står i et naborom til det man går til for å stemme ved kommunevalget.

Kirkens Bymisjon støtter aksjonen og samarbeider med utgiverselskapet Kirkelig Kulturverksted om utgivelsen og konserten.

Plata spilles inn i juni måned og kommer på markedet 21.august, fysisk og på alle kanaler, inklusive Spotify og Tidal.

Initiativtaker er Erik Hillestad, som produserer plata sammen med Kjetil Bjerkestrand.

Ingrid Olava, Moddi, Bjørn Eidsvåg, Linn Skåber, Ida Maria, Solveig Slettahjell, Henning Sommerro, Sigvart Dagsland, Karoline Krüger, Rebekka Bakken, Knut Anders Sørum, Geirr Lystrup og Ellen Sofie Hovland spiller inn hver sin sang hvor de fabler og drømmer om en kirke som definerer tro og kristendom vidt nok til at alle medlemmer hører hjemme i den, og for eksempel kan gifte seg der, selv om man er av samme kjønn.

Det handler om å forhindre at den sentrale makteliten driver kirken i mer konservativ retning etter overgangen fra statskirke til fri folkekirke.

Kampanjen er satt i gang for å få alle medlemmer av kirken til å stemme ved kirkevalget den 14.september, og fortrinnsvis legge Åpen folkekirkes lister oppi stemmeurnene, som står i et naborom til det man går til for å stemme ved kommunevalget.

Kirkens Bymisjon støtter aksjonen og samarbeider med Kirkelig Kulturverksted om utgivelsen og konserten.

Plata spilles inn i juni måned og kommer på markedet 21.august, fysisk og på alle kanaler, inklusive Spotify og Tidal.

Initiativtaker er Erik Hillestad, som produserer plata sammen med Kjetil Bjerkestrand.

Dagsrevyen 16.06

https://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/NNFA19061615/16-06-2015#t=25m37s

Dagsrevyen 20.06

https://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/NNFA19062015/20-06-2015#t=8m13s

Vårt Land

http://www.vl.no/kultur/kjente-artister-aksjonerer-mot-konservativ-kirke-1.367754

Del artikkel