-Dette er en låt jeg har gledet meg til å gi ut En ganske lett og lystig låt som jeg håper mange vil kunne smile gjenkjennelig til sier Maria Solheim.

Maria Solheim slipper ny låt fra hennes kommende album!

Singelen er produsert av den legendariske gitaristen Geir Sundstøl som har tilført låten et friskt lydbilde. Låten gjenspeiler årstiden og gir nostalgiske assossiasjoner til gammelt vennskap, høstløv og håp om ny vår. Med på laget er også Jo Berger Myhre og Erland Dahlen.

Jeg har lenge ønsket å jobbe med Geir Sundstøl. Han er en genuin og tydelig musiker. Jeg opplever at han har forstått låtene mine og lyttet hva jeg har ønsket å formidle gjennom dem. Gjennom ham ble jeg også kjent med Jo Berger Myhre (kontrabass) og Erland Dahlen (trommer og sag). De er alle tre fantastiske musikere som har brakt viktige overtoner og undertoner inn i plateprosjektet.

Maria Solheims forrige singel “Nordlyset” skapte store forventninger til hennes nye utgivelse. Singelen lå fast på NRK P1s lister gjennom hele vinteren og våren. “Nordlyset”  var også med i den Norske Grand Prix finalen i januar og fikk strålende anmeldelser i de store nasjonale avisene.

I “The Willow Tree” kan man gjenkjenne det samme solide håndverket som kjennetegner Maria Solheim sin musikk. Låten flyter i grenselandet mellom pop og folk, og teksten er som alltid personlig og nær.

Solheim har gjennom de siste 20 årene markert seg som en solid låtskriver og artist. Hun har mottatt Spellemannspris og gjort utallige konserter i inn og utland, i fengsler og på slott, på skoler, puber, kulturhus og på institusjoner. Som hun selv sier:

Musikk er viktig. Det er en unik måte å kommunisere på tvers av samfunnslag, alder og nasjonaliteter. Musikk trøster, den motiverer og den inspirerer. Jeg ønsker å lage musikk som andre kan hvile og kjenne seg igjen i.

Se frem til albumet “The bird has flown” som kommer 5. november på Kirkelig Kulturverksted! Hennes syvende i rekken.

Del utgivelse