Maria Solheim slipper en ny, søt og dansbar singel! «Dance around the living room» Stemningen tar oss tilbake til slutten av 40-tallet med ny optimisme, fest og dans.Her får du god gladmusikk i en tid hvor gjenåpning av samfunnet er over oss alle.

Dette er lørdagsgodtet fra albumet, ler Maria Solheim. -Helt fra låten var på skissestadiet har jeg tatt den frem og nynnet på den når jeg trengte å senke skuldrene litt.

Singelen er en duett med Monobird, som også har bidratt som låtskriver. Gitaristen, Geir Sundstøl, er produsent og har tilført lydbildet en sound av moderne visepop. Musikerne er som alltid blant Norges fremste og alle fans har noe å glede seg til.

-Jeg har lenge ønsket å jobbe med Geir Sundstøl. Han er en genuin og tydelig musiker. Jeg opplever at han har forstått låtene mine og lyttet til hva jeg har ønsket å formidle. Gjennom ham ble jeg også kjent med Jo Berger Myhre (kontrabass) og Erland Dahlen (trommer og sag). De er alle tre fantastiske musikere som har brakt viktige overtoner og undertoner inn i plateprosjektet.

Solheim har gjennom de siste 20 årene markert seg som en solid låtskriver og artist. Hun har mottatt Spellemannspris og gjort utallige konserter i inn og utland, i fengsler og på slott, på skoler, puber, kulturhus og på institusjoner. Som hun selv sier:

-Musikk er viktig. Det er en unik måte å kommunisere på, på tvers av samfunnslag, alder og nasjonaliteter. Musikk trøster, den motiverer og den inspirerer. Jeg ønsker å lage musikk som andre kan hvile og kjenne seg igjen i.

Del utgivelse