Fra sitt kommende album om Maria fra Magdala slipper Carola denne påsken en singel

Sangen inneholder Maria Magdalenas tanker og spørsmål om hva som skjedde da Jesus holdt sitt siste måltid sammen med disiplene, det som den kristne verden feirer på Skjærtorsdag i påskeuken.

Carola har selv skrevet melodien og Erik Hillestad teksten. I bandet hører vi Hallgrim Brattberg på gitar, Atle Hallstensen på piano, Anders Engen på trommer og Gjermund Silset på bass. Korarrangement er ved Marian Lisland.

«Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Carola i mer enn 20 år på fem ulike musikkprosjekter og flere konserter. Det har alltid vært energi-givende og inspirerende for meg. Carola er en sanger av Guds nåde og har en egen evne til å løfte og begeistre dem hun samarbeider med. Vi holder nå på med vårt sjette samarbeidsprosjekt hvor vi sammen skaper sanger knyttet til det dypeste innholdet i den kristne tro; det som hendte med Jesus i påsken. «Vem av oss förstod» er den første sangen vi presenterer offentlig fra denne produksjonen. I prosjektet bærer Carola Maria Magdalenas stemme, og i den singelen vi nå slipper formidler hun spørsmål og undring som Maria gjør seg etter det siste måltidet Jesus hadde med disiplene. Maria Magdalena spilte en lederrolle blant dem som fulgte Jesus under hans tre år som forkynner og helbreder før han ble korsfestet, og vi forestiller oss at selv om det ikke ble nevnt i evangelietekstene, kan hun ha vært til stede ved dette måltidet.»   Erik Hillestad

Del utgivelse