Sangutrykket til Kamilla Wigestrand er uten filter.Hun er modig og våger å blottstille en stemme og stole på at den har kraft uten å lene seg til maskiner og velprøvde formler.

Kamilla Wigestrand er fra Asker. Hun er 23 år gammel og har rukket å være med på «The Hit», hvor hun 16 år gammel nådde til finalen som låtskriver med en sang som i 2014 ble fremført av Helene Bøksle, og på «Idol» hvor hun deltok som artist selv i 2018. Hun studerer webdesign i Bergen, men fremfor alt skriver hun sanger. Både tekst og melodi. Og hun satser på en artistkarriere. Hennes store glede er å synge for folk og berøre menneskehjerter med musikken, og Kulturverksted har blitt sterkt grepet av den evnen hun har til å formidle på en enkel og berørende måte.

Her er hennes egne ord: «Musikk og å skrive sanger alltid har vært en del av hvordan jeg håndterer ting som skjer – altså et middel jeg bruker for å hjelpe meg selv å forstå eller sette ord på ting som skjer rundt meg og med meg. Låtskriving har alltid vært dagboken min. Vi flyttet mye da jeg var yngre, og da skrev jeg mye om ensomhet og det å ikke føle seg tilpass eller «hjemme». Det har alltid hjulpet meg videre, og jeg har alltid skrevet om ting som har vært både fint og vondt».

Ord som «vilje», «sårbarhet» og «uro» er stikkord for uttrykket hennes. Kamilla fremstår som en sangforfatter og sanger som ror på dypt vann gjennom omgivelser med mye skjønnhet og trøst, men hvor også en dunkel uvisshet anes under overflaten. Hun skriver gjerne om tilknytning, veivalg, vennskap og kjærlighet i en tid hvor uro og uvisshet preger oss.

Bjørn Erik Pedersen har innspilt og produsert i Whiteroom Studio i Asker.

Release-konsert i Kulturkirken Jakob den 7.oktober.

Del utgivelse