For å minnes Rim Banna på ettårsdagen for hennes død, utgir Kirkelig Kulturverksted «R.I.M.I.X».Prosjektet består av 7 remixes av Rim Banna-sanger, gjort av fire artister: Checkpoint 303, Minstry of Dub-Key, Nour og Nasser Halahlih.

KKV og disse artistene gjør dette i takknemlighet, respekt og for å hedre Rim Banna, hennes musikk og hennes bidrag til det palestinske folkets kamp for frihet og rettferdighet.

Utgivelsen er organisert av Checkpoint 303 i samspill med Rim Bannas plateselskap Kirkelig Kulturverksted.

Sporene er hentet fra Rim Bannas album: Lullabies from the Axis of Evil, Mirrors of my Soul, Seasons of Violet, Revelation of Ecstacy and Rebellion og Voice of Resistance, unntatt spor 7, som er en enda ikke utgitt Rim-fremføring av en del av «Internasjonalen».

Rim Banna betød mye for mange artister og millioner av lyttere rundt i verden, og for KKV ble hun en viktig artist og samarbeidspartner gjennom 15 år.

I ett av diktene hun fremførte på sin siste plate, erklærer hun at  «my songs will be sung in the public squares», og denne utgivelsen er et av de mange bevisene for at denne profetien er blitt virkelighet.

Utgivelsene Rim Banna gjorde i samarbeid med KKV er:

Lullabies from the Axis of Evil (2 spor – 2004)

Krybberom (med SKRUK-2003)

Mirrors of My Soul (2005)

Seasons of Violet (2007)

Songs Across Walls of Separation (2 spor – 2008)

April Blossom (2009)

A Time to Cry (4 spor- 2010)

Revelation of Ecstacy and Rebellion (2013)

Songs From a Stolen Spring (1 spor – 2014)

Jul på orkesterplass (3 spor – 2015)

Voice of Resistance (2018)

Del utgivelse