Ny stemme med ny energi, ny musikk og nye, sterkt personlige tekster. Et vise-rock-album med kraft, poesi og en unik vokalprestasjon.

 

Kjersti Kveli  fra Snåsa i Nord-Trøndelag – men også med noen års opphold i New York bak seg, – presenterer nå sitt første norske album, med utgivelse 30. oktober, 2015. Med seg på laget har hun et band og et studio som matcher hennes 70-talls-idealer, samt Kirkelig Kulturverksted (KKV), en av tungvekterne i norsk musikkliv gjennom de siste 40 årene.

New York Music Daily sier om Kveli: “Det er mange kvinnelige artister i New York med pene stemmer og akustiske gitarer. Kvelis evne til å skifte mellom stiler – for ikke å nevne hennes fantastiske band – setter henne i et sjikt over de aller fleste.”

Hun er beskrevet av Aftenposten som “en fantastisk og allsidig vokalist”, og Vårt Land sier at hun har en “enestående stemmeprakt og innlevelse” og er “magisk å lytte til”.

Med et knippe kvalitetslåter som både artist og plateselskap er meget stolte av, lanserer hun nå sitt nye album ”No e tida”. Bandet hennes består av Tor Morten Kjøsnes på gitar, Are Rosseland på trommer og Torjus Eggen på bass. Selv spiller Kjersti akustisk gitar og keyboards. Plata som også kommer på vinyl, er innspilt i Engfeldt og Forsgren Studio i Oslo og mikset av Martin Abrahamsen. Produsent er Erik Hillestad.

Kjersti Kveli dyrker lyden av det trønderske og synger om det nære og gjerne det nærmest pinlige. Og det gjør hun med sin mest dagligdagse lyd: sin egen dialekt. Hun er lidenskapelig opptatt av lyden av ord, og liker å skrive dikt når andre løser kryssord.

 

Del utgivelse