Debutalbum med vokalsterk sangpoet utenom allfarvei

Om du søker det forutsigbare og trygge, da er ikke denne platen noe for deg. Om du liker enkelt hverdagspoesi til hyggelig akkompagnement skal du styre unna.
Men om du våger å la deg utsette for en unik blanding av musikalske og poetiske elementer fra verdener som normalt ikke omgås altfor tett, da kan du ha mye å vinne på et møte med Synnøve Rognlien og henne debutplate Undr.

Da vil du selv kunne avgjøre om tittelen har med noe med mirakler å gjøre eller om det er en preposisjon. Om det er et fragment av ord som forundret eller tundra eller noe helt annet.

Synnøve Rognlien har skrevet tekster og melodier, og sammen med Erik Hillestad (produsent) har hun gjort opptak av et mangfold av lyder fra familiegården Slagsvold på Toten, Øyvind Kristiansen (tangenter) har satt lydene i et system og programmert et landskap av disse og en rekke elektroakustiske tonebærende elementer rundt Synnøves vokal, Consortium Vocale Oslo (mannskor) har medvirket med gregoriansk sang, Andrej Nebb (sanger) har improvisert, Iver Kleive (piano), Rune Arnesen (trommer), Ronni le Tekrø (el gitar), Stian Carstensen (trekkspill og banjo) og Gjermund Silset (bass) har forsynt det hele med sine personlige bidrag. Tom Sandberg (kunstfotograf) har skapt bilder til coveret, og Martin Abrahamsen (lydtekniker) har gjort vokale og instrumentale innspillinger i Studio Nordraak og Kulturkirken Jakob og mikset det hele i Studio Nordraak.

Synnøve Rognlien har i flere sammenhenger gjort seg bemerket med sine unike visuelle tekster og med en særpreget og uttrykksfull stemme. Hennes melodiske åre og dristige ønske om å skape noe som søker andre veier enn de vante kommer nå tydelig til syne på prosjektet «Undr».

Del utgivelse