Hun er en av veteranene i norsk populærmusikk. I stemmen hennes bor et liv. Hun har fulgt oss gjennom 40 år med sanger vi aldri glemmer. Etter et langt opphold på platefronten utgir hun nå et nytt soloalbum.

«Inderlig og vakkert! Hun har oppdaget en nyvunnen artistisk dybde som bør føles som en liten personlig triumf.»
Svein Andersen (Aftenposten)

Inger Lise Rypdal har sammen med et spennende musikerlag laget en CD med tekster av Erik Hillestad og melodier av Karoline Krüger og Geir Holmsen. Tittelen ”Ansikter” forteller om møter med enkeltskjebner. Hver sang er et lite portrett. Tekstene bringer bilder av liv zoomet inn til fortettede øyeblikk med eksistensielle overtoner og undertekster fra bibelske motiver.

Musikerne spenner en bue fra moderne, elektronikabaserte looper og programmerte rytmiske forløp (Marius Rypdal) til patinerte klanger fra eldre populærsjangre som tango og fado (Atle Sponberg på fiolin, Kåre Jostein Simonsen på bandoneon og Bettina Flater på flamencogitar). Som sammenbindende elementer i dette lydbildet deltar Gjermund Silseth (bass) og Stein Austrud (klaver, synth og el.piano).

Platen er innspilt i Fagerborg Studio i Oslo og mikset i Studio Nordraak av Martin Abrahamsen. Produsent er Erik Hillestad.

www.ingerliserypdal.no

Del utgivelse