KKV-shop // iTunes // Beat // WiMP // Spotify

 

I snart 20 år har tekstforfatter og låtskriver Kristin Fjellseth trukket fra gardinene og gitt oss deilige glimt av egenprodusert låtmateriale. Heldiggrisene som har stått utenfor har fått oppleve hvor sterkt og særegent hun formidler tekstene sine.

Hvis du ber låtskriver, vokalist og gitarist Kristin Fjellseth beskrive låtene sine, er det tekstene hun først forteller om. Singelen Shine er en hyllest til ildsjelene, til de som virkelig brenner for noe. De som bruker sin enorme utstråling til å gjøre noe godt for andre.

 

Det er den særegne vokalen som fanger oss og leder oss gjennom hele låta, igjen og igjen og igjen. Kristins stemme er sart og forsiktig, men samtidig moden og sterk.

 

På laget har hun med seg kritikerroste Ellen Andrea Wang (kontrabass), Arne Henry Skullerud (perkusjon, trommer m.m.) og produsent John Anders Narum. Musikerne beviser at de kjenner sin besøkelsestid der de ligger fint og behersket i bakgrunnen. Shine er en vakker låt som fortjener et stort publikum.

 

Release 31/10 på alle digitale plattformer.

 

kristinfjellseth.com

Del artikkel