Tehus om det arabiske «Vårofferet»

Dansens Hus

Møllerveien 2

Fredag 21. mars

Kl. 17.00

Sang: Tania Saleh

Gitar: Nils Einar Vinjor

Tekster: Gisken Armand

Erik Hillestad leder en åpen samtale.

Fri entrè!

 

I anledning forestillingen “Vårofferet” med Akram Khan Company arrangerer KULT i samarbeid med Dansens Hus et ”religionsdialogisk tehus” den 21. mars. Her synger Tania Saleh egne og andres tekster knyttet til den arabiske våren. Stilt sammen med utvalgte poetiske tekster fra Bibelen fremføres de i norsk oversettelse av skuespilleren Gisken Armand

 

Tania Saleh er en av Libanons unge, kvinnelige stemmer som fra kunstnerisk hold har tatt del i den arabiske våren og frigjøringskampene som spredte seg i hele den arabiske verden. Utviklingen har i mange land dessverre ført til at denne våren er blitt til en vinter verre enn tidligere vintre, og mange unge ofret sitt liv for en frihet som fortsatt synes fjern.

Del artikkel