Ny JAKOBSEN-søndag 11.mars, kl 14:00! Og denne gangen får vi besøk av Oscar Danielson! Norgesvennen skal gjøre en familiekonsert i Kulturkirken Jakob, og både små og store hjerter og ører skal få sitt – og bli berørt og happy!

Norgesvenn er vel et begrep med både heldige og uheldige assosiasjoner…  men i tilfellet Oscar Danielson kan man trygt slå fast at den sympatiske svensken er en av de aller beste vennene vi har.
Oscar Danielson har ved flere anledninger gjort familie- og barnekonserter, bl. a på Miniøya, hvor han nærmest gjorde sceneteltet til en forlengelse av sin egen og publikums stue. Rett hjem!

Danielson «er» sin egen sjanger, og av mange ansett som Sveriges beste tekstforfatter. Etter albumet «Stockholm i mitt hjärta» (2011) med låta «Besvärjelse» har han fått et stadig større publikum, og turnert flittig i hele Skandinavia.

Etter konserten vil det være forskjellige aktiviteter i kirkerommet; bla. annet kan man tegne, bli avbildet på JAKOBSEN Wall of fame med den du har med – eller bare ligge på ryggen, synge en sang og kikke opp i det høye, rare taket.
Vi serverer boller og saft til barna – og en kaffetår til de voksne.

JAKOBSEN er en serie kunst- /kulturarrangementer for barn, hvor vi legger vekt på kvalitet, kreativitet og herlig kaos!
Barna skal tas på alvor som kulturkonsumenter og som skapende mennesker; dette er DERES søndager.
Alltid i Jakob.
Alltid kl. 14.00 på en søndag.
Alltid barna først inn døra.
Voksne kan få være med. Hvis de klarer å oppføre seg ordentlig.

Kjøp billett her

Del artikkel