Takk for alt du ga oss av varme, lidenskap og begeistring. Takk for din store sjenerøsitet. Takk for åpenheten du viste dem som ikke fulgte oppskriften og normene. Du var så full av liv, av gnist og uro. Det er ufattelig at du er borte.  

Vi ba deg bli med på albumet Desemberbarn fordi vi så at du og Kari Bremnes i felleskap ville kunne tilføre noen av julens sanger et nytt uttrykk.

Siden reiste vi til Argentina sammen og laget en hyllestplate til tangokongen Carlos Gardell, en av sangkunstens mange mytiske skikkelser som føyde seg inn i rekken av kunstnerprofiler du elsket å løfte frem.

Du ga publikum i Kulturkirken Jakob mange store opplevelser og deltok på KORK’s julekonsert der som det også ble plate av. Sist vi opplevde deg hos oss var for ett og et halvt år siden. Da ga du oss din praktfulle Jacques Brel-forestilling – en fortelling om en annen sangpoet og skuespiller som levde sterkt og døde ung.

Kirkelig Kulturverksted vil savne deg dypt.

I takknemlighet

Erik

Del artikkel