Aslak Borgersrud, Knut Anders Sørum, Barneplate med Silje Winje og Maria Solheim, Gaza Youth Choir, Svalbard Kirkes Trio, kvinnelige debutanter fra Iran, Live Maria Roggen, Solfrid Molland, Bjørn Anders Hermundstad, og samtidspoesi med Solveig Slettahjell og Vertavokvartetten.

Dette er menyen Kirkelig Kulturverksted byr på i høst. Hele 10 utgivelser fra august til november. (Og kanskje kommer det i tillegg noe spennende til jul). Her er utgivelseslista med titler og datoer:

Live Maria Roggen: ”Apukaluptein” 5. August

Gaza Youth Choir: ”Salute to Gaza” 26. August

Bjørn Anders Hermundstad: ”Syng min sorg og gråt min glede” 9. September

Aslak Borgersrud: ”Det er valgfritt å irritere seg” 23. September

Solfrid Molland: ”Forvandling” 30. September

Maria Solheim og Silje Winje: ”Kaptein Snabelbæsj og hjertetyven” 14. Oktober

Knut Anders Sørum: ”Audiens 1 : 1” 21. Oktober

Svalbard Kirkes Trio: ”Det blå loftet” 28. Oktober

Kvinnelige sangere fra Iran “Songs in the mist” 4. November

Solveig Slettahjell, Vertavo-kvartetten m.fl: ”Poetisk tale” 11. November

 

Høsten 2016 presenterer KKV dermed et tilskudd til katalogen sin med uvanlig stor bredde: Jazz, korsang fra Gaza, popmusikk og visesang fra Norge, klassisk piano, barnesanger, soul, kirkemusikk fra Arktis, klassisk persisk sangpoesi og bibelinspirerte dikt av samtidspoeter.

Del artikkel