«I Wish I Were In a Band» er første smakebit fra Maria Solheims kommende album.Vi får servert en lett og luftig orkestrert poplåt, som glir naturlig inn i høstens fargerike landskap, som viser en artist som fortsatt kan skrive den gode poplåta.

Maria Solheim har en fengende drøm om å spille i band, og drømmen går i oppfyllelse. Med seg på laget denne gangen har hun et kruttsterkt lag med musikere. På plata spiller Christer Slaaen (Marit Larsen, Humming People, Daniel Kvammen), Tor Egil Kreken (Darling West, Odd Nordstoga, Shining) og Mari Kreken (Darling West, Marit Larsen, Sigvart Dagsland), Tarjei Nysted og Thomas Gallatin.

Med dette utgangspunktet ble jobben i studio enkel. Og resultatet hører du her, i form av den første singelen «I Wish I Were In a Band»

For Maria Solheim startet det hele på Kirkelig Kulturverksted i 2001, da hun ga ut sin debutalbumet  «Barefoot» på selskapet. Hun har siden utforsket andre veier og etablert en solid og kritikerrost karriere og har vokst enormt som artist på dette. Nå vender hun nesen hjem igjen, og ringen er sluttet når hun nå fortsetter karrieren sammen med Kirkelig Kulturverksted.

Marias nye album slippes på KKV i februar 2018. – ”Vi er lykkelige for å ha Maria tilbake i KKV-familien».

Solheim har opplevd og gjort ekstremt mye siden starten i 2001. Hun ble blant annet nominert til Spellemann for albumet «Frail» i 2004, i kategorien «årets kvinnelige artist». Et album som også ble kåret til et av de beste singer-songwriter album i 2004 av det britiske musikkbladet Mojo. Hun har hatt kunstutstillinger, skrevet dikt, oversatt og gitt ut bøker, bygget sitt eget hjemmestudio, vært foreleser på diverse skoler, og hun har ligget på 1. plass på VG-lista i tre uker med låta «Rom For Alle» sammen med Hans Erik Dyvik Husby. Her skrev hun både tekst og melodi.

 

Del utgivelse