"Til deg" er hentet fra Marthe Wangs album som kommer 3/2.Singelen topper spillelistene og er A-listet på NRK P1.Sangen ble også brukt i Bymisjonens julekampanje "gled en som gruer seg til jul" og er vist over 250 000 ganger på FB og delt over 700 ganger. 

Marthe Wang er 26 år og kommer fra Bønes i Bergen. Hun har sunget fra hun var liten og vokste opp i en musikalsk familie. Samtidig som hun fullførte videregående skole ved musikklinjen på Langhaugen VGS, var hun første jazzstudent som ble tatt opp ved «Unge talenter» ved Griegakademiet. Etter dette startet hun på jazzlinjen ved Norges Musikkhøgskole og fullførte studiet i 2014. Siden dette har hun jobbet med det som blir hennes debutalbum som blir utgitt av KKV 3. februar 2017.

Marthe er inspirert av de store norske kvinnelige jazzsangerne. Tekstene er inspirert av Jan Eggums fortellinger, Erik Byes skildringer, Erik Hillestads tidløse sterke tekster og musikken har et ønske om å ta både jazz- og popsjangeren på alvor. I samarbeid med produsent Markus Lillehaug Johnsen og Kirkelig Kulturverksted tror vi denne platen og Marthes varme, klokkeklare stemme kan nå ut til flere generasjoner.

Ideen til «Til deg»  kom en sein og sur høstkveld i oktober i fjor, ute på fortauet på vei hjem. Den kom som en kombinasjon av at jeg både tenkte på mennesker rundt meg jeg var glad i, samtidig som jeg observerte alle menneskene jeg gikk forbi og møtte på gaten ute. Jeg gikk hjem til pianoet, skrev ferdig låten men fant ingen tekst til refrenget. Jeg sendte låta til Trygve Skaug som hjalp meg med siste finish på låta og ga meg gode innspill, men jeg endte til slutt opp med å ikke ha noe tekst på refrenget. Ord kan både åpne og stenge/lukke, og jeg valgte å stole på at stemmen min, melodien og stemningen i låten forteller noe og har egenverdi i seg selv uten tekst. Jeg tror alle de personene jeg synger til i «til deg» vet hva teksten på refrenget skal være, hver på sin måte. (Jeg ønsker å gi et pusterom, håp, trøst, klapp på skulderen, en klem, et jubelrop osv. )

Del utgivelse